OVER MIJ

 

Welkom op mijn website!!

Ik zal me in het kort voorstellen; mijn naam is Bouchra Tjon Pon Fong. Ik ben op 17-jarige leeftijd als professioneel zangeres begonnen in de muziekindustrie. Het beheersen van mijn ademhaling is daarom altijd een belangrijke factor geweest in mijn leven. Adem staat voor mij in beweging zijn. Midden in een burn-out (ik was nl. iets te veel in beweging geweest) begin in met vinyasa-yoga lessen. Ik realiseerde mij dat yoga een bijzonder krachtig hulpmiddel is om angst en stress te helen. Ik besloot mijn leven een andere wending te geven en wilde hier meer over weten! Ik besloot een yoga opleiding te volgen.

Tijdens mijn Yoga Teacher Training 300hrs+ in 2015 raakte ik bekend met ayurveda. Ik wist meteen dat ik meer verdieping wilde in deze traditionele geneeskunde. In 2018 het dan zover! Ik rondde mijn studie Ayurvedische Voeding en leefstijl coach af en ben verder gaan studeren.  De boeken in, maar ook ayurvedische behandelingen trokken mijn aandacht. Mijn voorkeur gaat uit naar de ayurvedische massages, vooral abhyanga. Masseren is voor mij als een dans, een mooie beweging die synchroon gaat met mijn ademhaling.

Namasté!

Bouchra

 

 

 

 

Mijn missie

Zodra je bij me binnen komt sta jij in de schijnwerpers.

Ik ben er voor jou!

Omdat ik zoveel liefde voel voor de ayurvedische life-style, deel ik dit graag met mensen.

Ayurveda is op zoveel vlakken toe te passen in je dagelijks leven en abhyanga is er eentje van.

Mijn missie is om te delen wat abhyanga inhoudt en om jou een zo relaxed mogelijke ayurvedische massage ervaring te geven in een veilige omgeving.

  Massage is always a good idea! 

Call Now Button